UNIEKE INZICHTEN
DIE JE CARRIÈREKEUZES
EEN BOOST GEVEN

Er is nog nooit zoveel vraag geweest naar jouw vaardigheden, dus waarom zou je genoegen nemen met een functie die je minder leuk vindt?

Maak kennis met een nieuwe wereld vol carrièremogelijkheden. Wij hebben een groot netwerk en relaties met veel vooruitstrevende, tech-werkgevers; van start-ups, tot wereldwijd erkende, toonaangevende ondernemingen.

Maar hoewel dat jou veel keuzes biedt, koppelen we je niet zomaar aan een functie. Wij gaan voor een adviserende aanpak, waarbij we uitzoeken wat écht belangrijk voor je is en inzichten delen over potentiële werkgevers. Zo kan jij de beste beslissing voor je carrière maken.

Jouw carrièreambities? Die zijn nu ook die van ons.

Vind je volgende functie

Of je nu bij een dynamische start-up, een scale-up, een gevestigde onderneming of een overheidsinstelling wilt werken, je krijgt toegang tot een groot aanbod aan exclusieve vacatures die je nergens anders zult zien.

Als tech-experts matchen wij je met de functies die het best bij jou passen; banen waar je jouw vaardigheden en ervaring kunt gebruiken om een verschil te maken. Je krijgt toegang tot open en eerlijk advies, met transparante en unieke inzichten over werkgevers en je kunt je vaardigheden nog verder ontwikkelen. Zo kan jij de juiste beslissingen voor je carrière nemen. Wij zijn niet alleen je recruiter, wij zijn je levenslange carrièrepartner.

Laat ons vandaag nog een droombaan voor je vinden.

Bekijk onze nieuwste IT-functies, of verstuur je cv.

Nieuwste IT-banen

Technisch webanalist
Utrecht
In consultation
RPA Developer UiPath
Utrecht
Negotiable
Solution Architect MES
Tilburg
From 80K + holiday allowance +pension
Bekijk meer

Veelgestelde vragen over banen in de IT

Welke functies en kansen zijn er beschikbaar voor IT-professionals?

Op dit moment is er veel vraag naar ervaren, ambitieuze en bekwame professionals met sterke technische vaardigheden.
 
Nieuwe technologische ontwikkelingen, van AI en machine learning tot cloud-computing en het Internet of things, zijn van vitaal belang voor de groei en het succes van organisaties.
 
We zien een vrijwel constante vraag naar data-analisten en -wetenschappers, softwareontwikkelaars, cyberbeveiligingsdeskundigen, infrastructuurarchitecten, CRM-professionals, automatiserings- en clouddeskundigen en project- en verandermanagers.
 
Leidinggevende professionals met een bewezen staat van dienst zijn ook zeer gewild in alle sectoren, aangezien digitale transformatie bij veel organisaties centraal blijft staan en tech managers steeds vaker plaatsnemen aan de bestuursstafel.

Welke functies in de tech-industrie verdienen het best?

De salarissen voor IT-functies zijn over de hele linie zeer concurrerend. 
 
Leidinggevende professionals kunnen gemakkelijk een salaris van zes cijfers verdienen, vooral bij grotere ondernemingen. 
 
Bekijk onze salarisgids om een idee te krijgen van de range in salarissen voor verschillende lagen van senioriteit.

Zijn er binnen tech zowel vaste banen als rollen voor contractors beschikbaar?

Ja: er zijn er enorm veel uitdagende mogelijkheden voor zowel vaste tech-medewerkers als contractors, dankzij de omvang en schaal van digitale veranderingsprojecten bij de meeste bedrijven, zowel in de publieke als de private sector.

Daarnaast zijn er heel wat start-ups en scale-ups die hun product op de markt willen brengen en hun investeringen veilig willen stellen.
 
Dus wat je vaardigheden, ervaring en ambities ook zijn, dit is een goed moment om vooruit te kijken naar de volgende stap in je carrière.

Wat zijn de belangrijkste vaardigheden waarover een IT-professional moet beschikken?

Je hebt technische vaardigheden en inzicht nodig die specifiek zijn voor jouw vakgebied. Diploma’s of kwalificaties binnen een relevant onderdeel van informatica zijn een pluspunt. Aantoonbare ervaring kan echter net zo belangrijk, zo niet belangrijker zijn dan eventuele kwalificaties.
 
Algemeen geldt dat je een sterk inzicht moet hebben in opkomende technologieën, en over uitstekende communicatieve vaardigheden, een honger naar kennis en een passie voor voortdurende ontwikkeling moet bezitten.

Welke bedrijven zijn op zoek naar IT-professionals?

In een notendop: allemaal. Technologie is tegenwoordig zo belangrijk voor het succes van een bedrijf, en de ontwikkelingen gaan zo snel dat werkgevers voortdurend op zoek zijn naar professionals die hen kunnen helpen hun ambities waar te maken.
 
Daarom is er zowel in de publieke als de private sector, bij kleinere start-ups of scale-ups en bij grote multinationals, een enorme vraag naar professionals met jouw vaardigheden.
 
Weet je niet waar je wilt werken? Als jouw partner gedurende jouw hele carrière, willen wij je de beste service bieden: we bespreken vacatures op een duidelijke, transparante en eerlijke manier en geven je toegang tot de nieuwste informatie en inzichten om je beslissingen vorm te geven.
 
Wij helpen je de beste, meest weloverwogen beslissingen te nemen. Niet alleen vandaag, maar gedurende je hele loopbaan.

Is jouw vraag niet beantwoord?

Staat jouw vraag er niet tussen, of is het antwoord niet duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op zodat we jou alsnog verder kunnen helpen.