ONTDEK DE
ECHTE WAARDE
VAN UW DATA

Door de opmars van AI en machine learning en de focus op data-integriteit, compliance en systeemintegratie is er veel vraag naar professionals op het gebied van data en geavanceerde analyse. Maar het betekent ook dat het moeilijk is om de juiste mensen te vinden.

Niet alleen is onze lijst van contacten groot, maar zijn wij ook al met hen in gesprek, zodat wij u snel de juiste mensen kunnen bezorgen.
 

Laat IT talent vinden aan ons over

U heeft getalenteerde professionals nodig om uw strategie te managen, uw datasystemen te integreren, de integriteit van uw data te waarborgen, uw data te verrijken, belangrijke inzichten te ontdekken en een datagestuurde cultuur te ontwikkelen. ​​En daar begint onze rol. 

Of u nu een vacature wilt registreren of gewoon de mogelijkheden wilt bespreken: laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.

Neem contact met mij op

  •  Met het versturen van dit formulier geeft u aan op de hoogte te zijn van ons privacybeleid dat uitlegt wat wij met uw persoonsgegevens doen.

Veelgestelde vragen over data en analyse

Hoe ziet de markt eruit voor professionals op het gebied van data en analyse?

In een notendop: u bent niet de enige die op zoek is! Meer uit data halen om slimmere beslissingen te kunnen nemen, staat voor velen bovenaan de lijst. Combineer dit met de opkomst van voorspellende analyses, kunstmatige intelligentie en automatisering, en het is duidelijk dat ervaren en getalenteerde professionals op het gebied van data & advanced analytics gretig aftrek vinden bij werkgevers over de hele wereld.

Welke dataprofessionals zijn moeilijk te vinden?

Nu organisaties de manier waarop ze omgaan met hun klanten, hun servicemodellen en de manier waarop ze werken willen veranderen, en er sprake is van een nog grotere verschuiving naar automatisering, is er veel vraag naar dataprofessionals.

Er wordt veel gezocht naar data-analisten, business intelligence ontwikkelaars, data scientists en database-ontwikkelaars. U zult daardoor merken dat u veel concurrentie heeft om mensen met deze vaardigheden te vinden en vast te leggen.

Wat zijn de top 3 vaardigheden voor data-professionals?

De technische vaardigheden die een dataspecialist nodig heeft, variëren natuurlijk naargelang de rol. Het is dus moeilijk om het beperkt te houden, maar de top drie vaardigheden om op te letten zijn: gedegen kennis van SQL en Excel (als basis), goede kennis van databases, waaronder SQL Server, Oracle, MySQL, NoSQL en kennis van visualisatie-tools, zoals PowerBI, Tableau en Qlik. Voor meer gevorderde functies zijn vaardigheden op het gebied van Big Data-technologie en programmeren zijn ook zeer gewild.

Op welke andere vaardigheden moet ik letten bij recruitment van dataprofessionals?

Het gebeurt tegenwoordig zelden dat goede professionals op het gebied van data alleen op basis van hun technische ervaring worden aangenomen. Aangezien de technologie en de eisen voortdurend veranderen, mag u de soft skills niet vergeten. Dat zijn vaardigheden zoals communicatie, probleemoplossing, kritisch denken en oog voor detail.

Aan wat voor salaris moet ik denken, voor getalenteerde professionals op het gebied van data en analyse?

De salarissen van dataprofessionals kunnen sterk variëren, afhankelijk van de specifieke functie, de locatie en het soort bedrijf waarvoor ze werken.

Bekijk onze salarisgids om een idee te krijgen van de range in salarissen voor verschillende lagen van senioriteit.

Is uw vraag niet beantwoord?

Staat uw vraag er niet tussen, of is het antwoord niet duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op zodat we u alsnog verder kunnen helpen.

Responsive Image
Bedrijfstransformatie, veranderingen in consumentengedrag en de evolutie van de klantenervaring zetten werkgevers onder druk om snel te schakelen, naar een post-cookie, post-COVID19-wereld.

De verschuiving van third naar first-party data helpt organisaties om directe klantrelaties beter te beheren, in realtime, via elk kanaal. Dit is een spannende verschuiving binnen data & analyse - en natuurlijk slechts een van de vele recente trends. Mensen en bedrijven ondersteunen om deze mogelijkheid optimaal te benutten is waar wij enthousiast van worden.
Florentine Vulink - de Beer
Head of Technology