DIENSTEN OP MAAT
SPECIAAL VOOR UW SECTOR

De wereld is geëvolueerd, en wij zijn daarin meegegaan. In de huidige markt zijn er geen grenzen; wij opereren daarom wereldwijd, met lokale teams gericht op wat u nodig heeft. Dankzij het opbouwen en onderhouden van niche communities van IT talent werken wij nu samen met de beste tech-professionals. 

De kern van onze dienstverlening wordt gevormd door recruitmentexperts die zich echt bekommeren om het succes van uw organisatie. Wij zijn voortdurend bezig met het verbeteren van onze klantervaring, om ervoor te zorgen dat we aan uw behoeften voldoen - vandaag, en morgen.

Wat uw grootte, schaal of sector ook is, wij kunnen het aan. Of uw organisaie nu een start-up, scale-up of onderneming is in:

onze diepgaande expertise is afgestemd op alle sectoren en technologieën. Daardoor zijn wij in staat om u te ondersteunen bij het realiseren van meer groei, betere efficiëntie en groter succes.

Neem contact met mij op

  •  Met het versturen van dit formulier geeft u aan op de hoogte te zijn van ons privacybeleid dat uitlegt wat wij met uw persoonsgegevens doen.
Responsive Image

FinTech (Financiële Technologie)

Ooit werd FinTech gezien als een bedreiging voor banken, verzekeraars en bedrijven in vermogensbeheer. Vandaag is het de toekomst, en zelfs de redding, van de financiële wereld.

Nieuwe ontwikkelingen in de financiële technologie hebben gezorgd voor een steeds grotere toegang tot nieuwe markten, meer innovatieve producten, een grotere efficiëntie en (in een tijdperk waarin klanten intuïtieve, naadloze ervaringen willen) een sterk verbeterde UX.

Of u nu een dynamische start-up bent die de sector wil opschudden, een scale-up die wil samenwerken met grotere financiële instellingen of een gevestigde financiële dienstverlener die zijn eigen investeringen in digitale initiatieven opvoert en intern FinTechproducten en -diensten creëert; wij werken met u samen om het technische talent te vinden dat u nodig heeft om aan de top te komen, en daar te blijven.

EdTech (Educatieve Technologie)

Nooit eerder was de onderwijssector zo sterk afhankelijk van educatieve technologie. Het afgelopen jaar is de geleidelijke evolutie naar meer gedigitaliseerde klaslokalen en leerkrachten die met technologie werken, een ware revolutie geworden; en er is nu geen weg meer terug.

Met tools om kinderen met leer en andere beperkingen beter toegang te geven tot informatie, platformen die de samenwerking tussen leerlingen en leerkrachten bevorderen, en systemen die het personeel ondersteunen met planning en papierwerk: EdTech verrijkt de leeromgeving en helpt onze onderwijsprofessionals hun werklast te beheersen.

Als u op zoek bent naar technisch talent om uw productaanbod te verfijnen of een nieuwe educatieve technologie-oplossing wilt uitrollen in uw school, Pabo, academie of instelling voor hoger onderwijs; onze specialistische expertise, tools en zoekplatforms, en ons netwerk van technisch talent helpen u de juiste professionals te vinden om een nieuw tijdperk van onderwijs in te luiden.
Responsive Image
Responsive Image

MarTech (Marketing Technologie)

De marketeers van vandaag gebruiken gemiddeld meer dan vijf MarTech-tools per dag. Dankzij voortdurende innovaties op het gebied van data stories, AI, automatisering en CMS leveren MarTech-oplossingen betere resultaten op, verbinden ze organisaties effectiever dan ooit met consumenten en zorgen ze voor een kostenbesparing die elke CMO doet glimlachen.

Dus, bent u een leverancier van MarTech-oplossingen die marktleider wil worden? Of wilt u de eigen MarTech-stack van uw organisatie verbeteren? Wat u ook voor ogen heeft, dankzij onze expertise begrijpen wij u. Wij kennen het soort technische professionals dat u nodig heeft om uw doelen te bereiken. We weten niet alleen waar we ze kunnen vinden: we zijn al met ze in gesprek.

Neem contact met ons op, vertel ons wat uw uitdagingen zijn bij het inhuren van personeel, en wij zullen u in contact brengen met de oplossing.

Openbare diensten

Het afgelopen jaar heeft de publieke sector zich snel moeten aanpassen aan de toegenomen vraag en een nieuwe manier van werken. U moet up-to-date blijven met digitale veranderingen, de dienstverlening en gebruikerservaringen verbeteren en tegelijkertijd hun gegevens beschermen en uw cyberbeveiliging waarborgen. En u heeft technisch talent nodig om u daarbij te helpen.

Maar niet zomaar elk technisch talent: professionals die begaan zijn met uw uiteindelijke doelstellingen en deze ondersteunen, die met hun unieke vaardigheden iets willen terugdoen voor hun gemeenschap, en die gemotiveerd worden door iets dat groter is dan zijzelf.

Of u nu op zoek bent naar data-guru’s, beveiligingsexperts of ervaren project- en verandermanagers: wij werken met u samen om uw berichten aan kandidaten te verfijnen en (met behulp van onze database en relaties met niche communities van tech-talenten) mensen te vinden die een echt verschil zullen maken binnen uw organisatie.
Responsive Image