VAN LEGACY
NAAR LEGENDARISCHE
TECHNOLOGIE

Een volledig functionerende infrastructuur en een innovatieve, toekomstgerichte strategie zijn essentieel voor de groei van uw bedrijf. Verouderde hardware brengt uw plannen voor digitale verandering in gevaar.

Om bij te blijven met baanbrekende nieuwe softwareontwikkelingen, systemen en cloudmigraties, heeft u de juiste mensen nodig om uw infrastructuur te bewaken, te onderhouden en te verbeteren. Zo kan u de efficiëntie verhogen en ervoor zorgen dat uw basis net zo robuust is als uw ambities.

Vaarwel verouderde technologie - hallo kansen!
 

Laat IT talent vinden aan ons over

Of u nu op zoek bent naar een infrastructuur engineer, netwerk engineer of afdelingshoofd, wij weten hoe we het beste talent moeten vinden en aantrekken. Dat wil niet zeggen dat het gemakkelijk is, maar onze wereldwijde database en relaties met niche, lokale gemeenschappen van technisch talent zorgen ervoor dat wij de uitdaging aankunnen.

Het helpt dat wij al in gesprek zijn met de tech professionals die u zullen helpen om in dit nieuwe tijdperk te gedijen.

U kunt ons bellen, of uw contactgegevens achterlaten, en dan nemen wij contact met u op.

Neem contact met mij op

  •  Met het versturen van dit formulier geeft u aan op de hoogte te zijn van ons privacybeleid dat uitlegt wat wij met uw persoonsgegevens doen.

Antwoorden op uw vragen over infrastructuur

Kan ik voor infrastructuur beter een contractor of een vaste medewerker in dienst nemen?

Het is mogelijk om binnen infrastructuur zowel contractors als vaste medewerkers te vinden. Welke professional u inhuurt, hangt natuurlijk af van het soort werk dat ze moeten doen. Sommige digitale veranderingsinitiatieven, zoals de snelle uitrol van systemen en apparatuur voor werken op afstand, zijn misschien beter geschikt voor contractors.
 
Functies die een meer constant onderhoud van diensten vereisen, kunnen waarschijnlijk het best worden ingevuld door vaste werknemers. U moet vooral goed beseffen dat de vraag naar al deze professionals - en dus de concurrentie - groot is. Daarom kunt u het best snel handelen. Plan de doorstroom van talent op tijd en wees niet te laat met de juiste persoon binnen te halen.

Hoeveel moet ik een infrastructuur-professional betalen?

Salarissen kunnen sterk variëren, afhankelijk van de grootte van het bedrijf, de bedrijfsta of de locatie. Bekijk onze salarisgids om een idee te krijgen van de range in salarissen voor verschillende lagen van senioriteit, of neem contact met ons op.

Op welke vaardigheden moet ik letten bij het aannemen van infrastructuur-professionals?

Naast aantoonbare vaardigheden in hun vakgebied is er ook steeds meer vraag naar bepaalde technische vaardigheden; met name vaardigheden op het gebied van cyber security, om ervoor te zorgen dat organisaties die nu volledig op afstand werken, veilig zijn.
 
Maar vergeet de soft skills niet: het zijn deze vaardigheden die de top van de middenmoot onderscheidt. Zoek iemand met de visie en het vermogen om voortdurende technische veranderingen te stimuleren, en met communicatieskills en vaardigheden in stakeholdermanagement om als verbinding tussen bedrijfsvoering en softwareontwikkeling te fungeren.

Hoe kan ik de vaardigheden van professionals op het gebied van infrastructuur beoordelen?

Cv's en technische beoordelingen vertellen u natuurlijk of iemand over de technische basisvaardigheden en kwalificaties beschikt. Maar voor het beoordelen van een breder scala aan vaardigheden, zijn sollicitatiegesprekken essentieel.
 
Stel vragen over hun ervaring in soortgelijke functies bij het ontwerpen van flexibele systemen of het ondersteunen van de totstandbrenging daarvan. Zoek uit hoe ze omgaan met stakeholders van de dagelijkse bedrijfsactiviteiten versus de belanghebbenden in de systeemontwikkeling. Ler er op dat ze zelfverzekerd kunnen communiceren en bedreven zijn in de samenwerking met zowel de zeer technische professionals als mensen met veel minder technologische knowhow.
 
Tot slot moet een infrastructure professional overkomen als een technische autoriteit op het gebied van infrastructuur, met inbegrip van datacenters en de cloud.

Hoe zit het met de concurrentie om talent op het gebied van infrastructuur?

Die is groot. Werkgevers uit alle sectoren wenden zich tot ons om professionals in de infrastructuur in te huren ter ondersteuning van de uitrol van grote digitale veranderingsprogramma’s, of om gaten in hun technische infrastructuur te dichten die zijn blootgelegd door de grootschalige, plotselinge veranderingen. Er is bijzonder veel vraag naar engineers, beheerders en architecten voor infrastructuur. 

Als gevolg van het massale werken op afstand en de continue migratie naar de cloud zijn specialisten die als contractor werken op het gebied van infrastructuur nog steeds zeer gewild.

Er wordt voortdurend nieuwe apparatuur gebouwd waardoor ook tweedelijns support engineers in trek zijn: er zijn immers altijd kinderziektes als je iets nieuws implementeert.

Is uw vraag niet beantwoord?

Staat uw vraag er niet tussen, of is het antwoord niet duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op zodat we u alsnog verder kunnen helpen.

Responsive Image
Het verbeteren en opschalen van de IT-infrastructuur (om te zorgen voor minimale cyberbeveiligingsrisico’s, lage kosten en betere prestaties) is nog nooit zo belangrijk geweest. Het is dan ook geen verrassing dat de vraag naar professionals op het gebied van infrastructuur sterk is gestegen.

En naarmate digitale veranderingsprojecten doorgaan en organisaties klaar zijn om nog flexibelere, minder gecentraliseerde activiteiten te implementeren door middel van schaalbaarheid in de cloud, lijkt deze vraag te blijven bestaan.
Florentine Vulink - de Beer
Head of Technology