DE BESTE LEIDERS
ZIJN NIET OP ZOEK,
MAAR WIJ WETEN
WAAR ZE TE VINDEN ZIJN

Het intelligente gebruik van nieuwe technologieën is niet alleen van essentieel belang voor uw huidige activiteiten, maar ook voor uw toekomstige succes.

Daarom heeft u IT management van wereldklasse nodig; om uw organisatie te voorzien van de tech strategie die nodig is om te gedijen in een nieuw tijdperk.

En daar begint onze rol. Wij verbinden visionaire tech-leiders met bedrijven waar ze een verschil kunnen maken, in een functie waar ze zich helemaal in thuis voelen.
 

Laat IT talent vinden aan ons over

Uw toekomstige tech-leider is op dit moment waarschijnlijk niet op zoek naar een nieuwe rol. Daarom hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd en steke relaties gesmeed in de hele tech-wereld.

Bovendien hebben wij zowel lokaal als wereldwijd connecties. We zullen lokaal proberen de juiste persoon voor u te vinden, maar we kunnen ook een beroep doen op onze wereldwijde netwerken als de functie meer gespecialiseerde ervaring vereist.

Of u nu op zoek bent naar een leider met ervaring in het opstarten van een bedrijf, of naar iemand die heeft gewerkt bij een grote intenationele organisatie, wij weten ze te vinden.

Bel ons, of laat uw contactgegevens achter en dan nemen wij contact met u op.

 

Neem contact met mij op

  •  Met het versturen van dit formulier geeft u aan op de hoogte te zijn van ons privacybeleid dat uitlegt wat wij met uw persoonsgegevens doen.

Veelgestelde vragen over tech leiderschap

Is het op dit moment moeilijk om  goed IT management te vinden?

In één woord: ja! De enorme groei in digitale veranderingsprojecten en het toegenomen besef dat tech-functies een plek aan de tafel van elke organisatie moet krijgen, betekent dat er veel vraag is naar getalenteerde tech-leiders.
 
Daarom zijn onze netwerken zo cruciaal; we kunnen onze relaties, connecties en gemeenschappen gebruiken om iemand te vinden die perfect is voor uw functie. Het vinden van de juiste leider zal tijd kosten en het kan nodig zijn over de landgrens te kijken.

Waar moet ik op letten als ik een tech-leider wil aannemen?

Technische kennis en aantoonbare ervaring met het aansturen van verandering zijn natuurlijk een must. Maar de beste tech-leiders hebben allemaal ook andere belangrijke kenmerken gemeen: uitstekend intern en extern stakeholdermanagement, sterke communicatieve vaardigheden en, van cruciaal belang, het vermogen om een duidelijke strategische visie neer te zetten in combinatie met de overtuigende leiderschapsvaardigheden om dit te realiseren.
 
Belangrijker nog is dat tech-leiders hun blik op de toekomst gericht hebben. We werken samen met professionals die in staat zijn zakelijke- en consumententrends te analyseren, verschuivingen in de markt te doorgronden en organisaties te helpen om voorop te lopen. Geen gemakkelijke taak, maar een essentieel vereiste voor een tech-leider vandaag de dag.

Hoe kan ik tech-leiders beoordelen, zodat ik zeker weet dat ik de juiste beslissingen neem bij het aannemen?

Het draait allemaal om het beoordelen op meerdere niveaus. Wij adviseren een meeting met andere leden van het senior managementteam, waar nodig leiderschaps-, gedrags- en technische-beoordelingen en een beoordeling op culturele geschiktheid.
 
Het komt er in wezen op neer om een groot aantal belanghebbenden te betrekken en een echt objectief beoordelingsproces te volgen. Echter mag dit proces niet te lang duren. Het kan moeilijk zijn de balans te vinden, maar wij zijn er om u in elke fase te ondersteunen.

Welk salaris zou ik vandaag de dag aan een tech leader moeten betalen?

Salarissen kunnen sterk variëren, afhankelijk van de grootte van het bedrijf, de bedrijfstak of de locatie. Ontdek het in onze salarisgids of neem contact op om de trends en salarissen vandaag te bespreken.

Behalve een goed salaris, wat moet ik doen om de beste tech-leiders aan te trekken voor mijn organisatie?

Zorg dat het salaris op het juiste niveau ligt en dat het totaalpakket concurrerend is. Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden is prettig om te hebben en dat geldt ook voor een stimulerende, inclusieve werkcultuur.
 
Maar, om echt de ‘deal te sluiten’ met geweldig techtalent, moet u de strategische doelstellingen van de functie benadrukken en vertellen dat deze doelstellingen ondersteunt worden in de hele organisatie.
 
Neem de tijd om de kandidaten te laten weten dat uw organisatie een ‘digital first’ mentaliteit heeft en dat deze functie een echte kans is om het hele bedrijf vooruit te helpen.

Is uw vraag niet beantwoord?

Staat uw vraag er niet tussen, of is het antwoord niet duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op zodat we u alsnog verder kunnen helpen.

Responsive Image
Een IT manager kunt u niet vinden door simpelweg wat punten op een cv af te vinken. U heeft iemand nodig die leeft voor innovatie en digitale verandering. Iemand met een strategische visie en de vastberadenheid en drive om die visie waar te maken.

Iemand die het vermogen heeft om anderen te motiveren mee te gaan in de digitale transformatie, en die een bewezen trackrecord heeft dat daarbij past. En natuurlijk moeten ze in uw bedrijfscultuur passen. De concurrentie voor grote tech-leiders is groot, maar wij zijn al in gesprek met de beste kandidaten.
Florentine Vulink - de Beer
Head of Technology