Change Management banner picture

VERANDERING
IS NIET OPTIONEEL:
SUCCES WEL

Platformmigraties. Uitrol van software. Systeemintegraties. Wijzigingen in regelgeving. Optimaliseren van gegevens. Automatisering.

Alles gebeurt tegelijkertijd als een fundamentele verandering in onze manier van werken. Verandering is niet optioneel, en er zijn reële risico’s voor het budget en het bedrijf wanneer de zaken verkeerd worden aangepakt.

Daarom heeft u experts nodig in agile project- en verandermethodieken, werkwijzen en processen. Mensen die ervoor zorgen dat de technologische implementatie en adoptie een succes worden, ongeacht de omvang van uw organisatie of de schaal van uw programma.
 

Laat IT talent vinden aan ons over


Wij hebben ons verdiept in zowel de lokale als de wereldwijde talenten voor project & change management, en we hebben connecties binnen niche online gemeenschappen.

Ons netwerk met de beste professionals op het gebied van project & change management is groot, wat betekent dat wanneer u personeel moet werven, wij er klaar voor zijn.

Bel ons, of laat uw gegevens achter en dan nemen wij contact met u op.

Neem contact met mij op

  •  Met het versturen van dit formulier geeft u aan op de hoogte te zijn van ons privacybeleid dat uitlegt wat wij met uw persoonsgegevens doen.

Veelgestelde vragen over project- en verandermanagement

Is de concurrentie groot voor project & change manager?

Gezien het aantal veranderingsprojecten dat plaatsvindt (grotendeels als gevolg van wetswijzigingen, COVID-19 en de uitrol van automatisering) is het geen verrassing dat de vraag naar project & change managers ongekend groot is.

Maar door de onzekerheid op de bredere markt is het voor werkgevers moeilijker geworden om deze specialisten te verleiden zich bij hun team aan te sluiten. Dat betekent dat uw salaris en uw arbeidsvoorwaarden concurrerend moeten zijn en dat u de functie moet positioneren als een uitdagende kans voor een ambitieuze professional om door te groeien. Alleen zo kunt u de beste mensen binnenhalen.

Hoe kan ik mijn recruitmentproces verbeteren om zo de juiste project & change management specialisten aan te trekken?

Er is een grote concurrentie voor dit talent, dus we hebben één belangrijk advies voor u: doe het snel of u verliest de slag. Wacht niet te lang met het zoeken naar een project of change manager en als u de juiste persoon heeft gevonden, wees er dan snel bij om hem of haar vast te leggen.

Wat is gemiddeld het salaris voor een projectmanager of een change manager?

Salarissen kunnen sterk variëren, afhankelijk van de grootte van het bedrijf, de bedrijfstak of de locatie. Bekijk onze salarisgids om een idee te krijgen van de range in salarissen voor verschillende lagen van senioriteit, of neem contact met ons op.

Welke vaardigheden zijn belangrijk voor project & change managers?

Wanneer u een project of change manager zoekt, wilt u iemand met goede kennis en begrip van: project & programe management methodieken, projectcontroletools en -technieken, en de praktische toepassingen daarvan.

Professionele kwalificaties in projectmanagement, zoals PRINCE2 of APMP zijn nuttig. Dat geldt ook voor aantoonbare kennis van change management-technieken en ervaring met Agile-methodes: u wilt iemand inhuren die aantoonbare ervaring heeft met het opleveren van een complex of veelzijdig project met een Agile-aanpak, en die dus flexibel kan reageren op de voortdurende veranderingen van de projectoplevering.

Professionals moeten ook technisch zijn: ze moeten blijk geven van een grondige kennis van de technologie die ze moeten leveren of optimaliseren. Ten slotte staan ook stakeholdermanagement-, communicatieve- en onderhandelingsvaardigheden hoog op de lijst van must-haves bij het kiezen van de juiste professional.

Wat kan ik, naast een goed salaris bieden, doen om de beste project & change managers aan te trekken?

Professionals in project- en verandermanagement hechten waarde aan opleiding en aan flexibel werken. Dit gebied is voortdurend in ontwikkeling en werknemers willen graag blijven leren en bijscholen, bied daarom de mogelijke ondersteuning voor opleiding.

Flexibel kunnen werken is ook belangrijk voor professionals. Ze zullen op zoek gaan naar organisaties die hun langetermijnbeleid rondom flexibel werken hebben vastgelegd voordat ze op een vacature solliciteren.

Is uw vraag niet beantwoord?

Staat uw vraag er niet tussen, of is het antwoord niet duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op zodat we u alsnog verder kunnen helpen.

Responsive Image
  Migraties naar de cloud vonden plaats op grotere schaal dan ooit tevoren en legden nog meer de eindgebruikerservaring onder de loep. Nu zakelijke leiders hun digitale langetermijnstrategie uitstippelen, kan het nodig zijn uw ontwikkelingsteam uit te breiden en te investeren in gebieden als AI en Natural Language Programming.

Wij onderschatten niet hoe belangrijk het is dat wij dit soort trends op de voet volgen, want hoe zouden wij dit anders herkennen bij de developers waarmee we werken?
Florentine Vulink - de Beer
Head of Technology