UW AANSLUITING
OP DE GROOTSTE
GEMEENSCHAP
VAN IT TALENTEN

In de markt van vandaag zijn geen grenzen. Wij zijn  een betrouwbare partner voor organisaties over de hele wereld. Of u nu een professional of een heel nieuw team nodig heeft, wij kennen de mensen die het verschil kunnen maken.

Wij weten dat het in een snel veranderende markt als technologie nog belangrijker is om u snel toegang te bieden tot tech-talent dat echt een verschil kan maken, vanaf het moment dat ze voor u aan de slag gaan. Wij geven om uw succes als een werkgever en als een organisatie, en wij werken graag met u samen als ware partners.

Wij staan klaar om de talenten te leveren die u nodig heeft, waar en wanneer u ze nodig heeft. 

Laat uw gegevens achter en een deskundige van ons tech-recruitmentteam zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om te bespreken hoe we u kunnen helpen.

Neem contact met mij op

  •  Met het versturen van dit formulier geeft u aan op de hoogte te zijn van ons privacybeleid dat uitlegt wat wij met uw persoonsgegevens doen.

Recruitment van medewerkers in vaste dienst

Wij hebben jarenlang gewerkt aan een netwerk van enthousiaste en unieke kandidaten, zodat de juiste talenten steeds voor u klaar staan. Niet alleen weten wij waar we het talent kunnen vinden, wij zijn al met ze in gesprek. Dat is essentieel bij het aanspreken van niche communities die niet altijd op zoek zijn naar een nieuwe baan en het waarborgen van inclusiviteit tijdens het hele recruitmentproces.

Ongeacht de sector, grootte of functie, wij beschikken over de expertise om samen met u talent te werven. Door onze gevestigde samenwerkingsverbanden kunnen wij u toegang geven tot unieke inzichten, zodat u toegang hebt tot de meest recente marktinformatie. Dit is voor ons zoveel meer dan alleen een vacature invullen; we willen investeren in uw succes, we zijn ambitieus wat betreft uw aspiraties en we willen het talent dat voor u belangrijk is vastleggen.
 
Start uw zoektocht, laat uw gegevens achter en wij bellen u terug.
Responsive Image
Responsive Image

Contractors en interim-ondersteuning

Of u nu een onmiddellijke opening moet opvullen of een project heeft dat meer ondersteuning kan gebruiken; ons netwerk van kwalitatief hoogstaande en betrokken contractors zorgt ervoor dat u de ondersteuning krijgt die u nodig heeft. Dit zijn mensen die niet worden bereikt door vacaturesites, en het beste van alles is dat u de juiste contractors snel in huis heeft. Wij begrijpen hoe belangrijk dat is.

Om de bal aan het rollen te brengen laat u gewoon uw gegevens achter en nemen wij contact met u op.

Veelgestelde vragen over IT werving en selectie

Waarom zou ik een tech-recruiter gebruiken?

Van top projectmanagers tot specialisten in Salesforce, wij hebben de expertise in het werven van technisch talent en staan met hen in contact. Zo vinden wij snel de volgende technische expert voor uw team. Een tech-recruiter, gespecialiseerd in het vakgebied, zal met u samenwerken om de ins en outs van uw bedrijf te doorgronden, zodat wij in staat zijn de beste mensen voor uw functies te vinden.
 
Wanneer we dan een beschrijving van de gewenste persoon hebben, zal uw recruiter gebruik maken van zijn of haar expertise en netwerken van professionals om de persoon te vinden die echt het verschil kan maken.

Hoe kan ik met jullie contact opnemen als ik een vacature heb?

Het is heel eenvoudig om uw zoektocht bij ons te beginnen. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op, of als u liever rechtstreeks met een recruiter spreekt, zoekt u gewoon het dichtstbijzijnde Hays kantoor en belt u hen op.

Hoe vinden jullie technisch talent, en hoe houden jullie ze betrokken?

Zodra we uw doelstellingen, organisatiecultuur en de beschrijving van de functie en persoon kennen, gebruiken we niet alleen een reeks exclusieve tools die tot onze beschikking staan (van gespecialiseerde tech-vacaturesites en social media, tot het bouwen van volledige microsites die uw organisatie echt onder de aandacht brengen), maar - en dit is van cruciaal belang - daarnaast zetten we onze ongeëvenaarde netwerken en onovertroffen relaties met niche communities van tech-talent in om die kandidaten te vinden - en te betrekken - die niet actief op zoek zijn, evenals degenen die dat wel zijn.

Helpt u ook met onboarding?

Een goede onboarding is van vitaal belang, vooral als het gaat om IT professionals. Nu de concurrentie voor tech-talent zo groot is, moet u ervoor zorgen dat als u eenmaal het beste talent heeft aangetrokken, u ze ook behoudt.
 
Wij hebben tal van manieren om u te helpen uw nieuwe starter te ondersteunen en te zorgen voor een goede onboarding.

Om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, houden wij regelmatig contact met u en uw nieuwe werknemer gedurende de hele proefperiode.

Daarnaast kunt u ook profiteren van onze op maat gemaakte leer- en ontwikkelingsmogelijkheden, via ons online trainingsportaal Hays Learning. Zo zorgt u ervoor dat uw nieuwe starter over alle vaardigheden beschikt die nodig zijn om te slagen in zijn of haar nieuwe functie en vanaf de eerste dag te voelen dat er in hem of haar geïnvesteerd wordt.