LAAT UW TECH CONTRACTORS
MAAR AAN ONS OVER

Bedrijfsmodellen, applicaties, netwerken, workflows; ze evolueren allemaal in hoog tempo, waardoor er een enorme druk wordt gelegd op de infrastructuur, het personeel en de systemen van organisaties. Om aan deze eisen te kunnen voldoen, moet u snel toegang hebben tot de beste, meest ervaren technische contractors.

Dat is waar onze Managed Service Programmes (MSP) van pas komen. Wij zorgen ervoor dat u toegang hebt tot hoogwaardige, kritische tech contractors om uw projecten op tijd, binnen budget en on-point te houden.

Responsive Image

Tech contractors via een MSP

Met onze MSP’s worden al uw behoeften voor het werven van tech-contractors snel door ons team vervuld. Zij maken gebruik van onze topklasse tools, middelen en technologie om volledig aanpasbare oplossingen te bieden.

Wij zorgen ervoor dat u toegang heeft tot deskundige contractors, wij houden de prestaties bij, wij creëren waarde en wij zorgen voor compliance en risicobeheer.

Wilt u toegang krijgen tot de nieuwste innovatieve tech oplossingen, kostenbesparingen realiseren en daadwerkelijk de flexibiliteit van technische contractors benutten? Een Hays MSP kan u daarbij helpen.

Waarom een Hays MSP?

Met een Hays MSP profiteert u niet alleen van de ondersteuning van tech-recruitment experts, die weten hoe ze op grote schaal met de beste technische contractors in contact komen, maar profiteert u ook van beproefde methodes om uw niet-permanente inhuur, betrokkenheid en administratie uit te besteden.

Bij ons krijgt u toegang tot een gestage stroom aan direct inzetbare, moeilijk te vinden en bekwame tech-talenten uit zeer gespecialiseerde netwerken en gemeenschappen.

We bieden u ook gratis toegang tot ons online trainingsportaal, Hays Learning, zodat u uw huidige personeel ook kunt stimuleren om bij te scholen.
Responsive Image

Veelgestelde vragen over MSP

Wat is een Managed Service Programme (MSP)?

Een Managed Service Programme (MSP) houdt in dat een recruitmentbureau of outsourcing-bedrijf de verantwoordelijkheid op zich neemt voor het zoeken, indienstnemen en de administratie van een tijdelijk personeelsbestand.
 
Een MSP kan van alles omvatten, van algemeen programmabeheer tot rapportage en advies over de uitgaven voor tijdelijk personeel, leveranciersbeheer, implementatie van veranderingen en controles op compliance.
 
De meeste MSP-providers ondersteunen de klant met een Vendor Management System (VMS), dat de processen van een MSP-programma van aanvraag tot facturering ondersteunt en automatiseert.

Wat zijn de voordelen van een MSP, met name in de IT sector?

Een MSP heeft een aanzienlijk aantal grote voordelen. Vanzelfsprekend snelle toegang tot een groot aantal contractors. Maar ook kostenbesparingen, minder tijd nodig voor het werven, betere toegang tot toptalent, risicobeheersing, betere compliance en inzichten die u helpen beter geïnformeerde beslissingen te nemen.
 
Dit krijgt een nieuwe betekenis in de tech-wereld. Snel kunnen evolueren, schalen en reageren is de sleutel tot het bereiken van digitale veranderingsdoelstellingen, en in een markt met een tekort aan vaardigheden kan dit een uitdaging zijn. Een MSP kan u helpen toegang te krijgen tot het technisch talent dat u nodig hebt; snel en efficiënt en op de gewenste schaal.

Wat kost een MSP bij Hays?

De meeste MSP’s worden gefactureerd als een percentage van de uitgaven voor tijdelijk personeel, of als een vergoeding per transactie. Er kan echter ook een vaste vergoeding of zelfs een prijsmodel gebaseerd op prestatie worden overeengekomen.

Welke MSP-modellen zijn het meest geschikt voor de tech-industrie?

De meest voorkomende MSP-modellen zijn Master Vendor MSP, Neutrale Vendor MSP en de Hybride MSP.

De Master Vendor MSP wordt meestal beschouwd als het snelste en meest doeltreffende model voor de recruitment van technisch personeel en maakt gebruik van slechts één leverancier voor het beheer en de afwikkeling van uw tijdelijke en niet-permanente recruitmentbehoeften.
 
Bij een Neutrale Vendor MSP maakt uw leverancier gebruik van verschillende bureaus, waardoor u toegang krijgt tot meer gespecialiseerde technische vaardigheden, en de Hybride MSP is een combinatie van beide.

Hoeveel tijdelijke werknemers of contractors moet ik hebben om het gebruik van een tech-MSP te rechtvaardigen?

Een MSP kan betrekking hebben op 150 maar ook op 10.000 werknemers. De kosten zijn erg volume- en procesafhankelijk, neem contact op om cases te bespreken of een idee te krijgen van jaarlijkse investeringen.
 
Belangrijk is dat u met een MSP voortdurend toegang hebt tot de technische contractors en tijdelijke werknemers die u nodig heeft om uw projecten tot een succes te maken, evenals ander interim-personeel dat u nodig kunt hebben. Bij het op grote schaal aannemen van technische contractors is een MSP die de specifieke behoeften van de tech-industrie begrijpt van cruciaal belang.

Hoeveel kan ik besparen door een MSP te gebruiken voor tech-functies?

Gemiddelde besparingen in het eerste jaar van een nieuwe MSP liggen tussen 15 en 20 procent van de huidige uitgaven aan niet-permanente werknemers.
 
Dit wordt bereikt door kostenbeheersing, zoals benchmarking van de tarieven voor alle functies, margebeheer bij alle niet-permanente leveranciers en geoptimaliseerde sourcing voor alle vacatures, wat leidt tot lagere bedragen op de ingediende facturen.
 
Dit is zeer gunstig, met name voor het inhuren van technisch onderlegd tijdelijk personeel, aangezien de grote vraag naar technisch personeel de gebruikelijke recruitmentbudgetten onder druk kan zetten.

Weet u niet zeker of een Managed Service Programma iets voor u is?

Praat er eens met ons over of download onze “MSP Buyers’ guide” en ontdek alles wat u moet weten.

Is uw vraag niet beantwoord?

Staat uw vraag er niet tussen, of is het antwoord niet duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op zodat we u alsnog verder kunnen helpen.