WIN KOSTBARE TIJD
MET TECH RPO

Doet u nog steeds uw eigen recruitment? 

Nu de tech-industrie zo snel verandert, kunt u het zich niet meer veroorloven om kostbare tijd te besteden aan de grondige werving van elke nieuwe vaste functie.

U heeft een oplossing nodig, speciaal ontworpen voor tech-talent. U heeft Recruitment Process Outsourcing (RPO) van Hays nodig.

Responsive Image

Zorg voor digitale verandering met een Hays RPO

Met onze RPO wordt aan al uw behoeften op het gebied van werving voor vaste IT werknemers voldaan. Ons team fungeert als een naadloos verlengstuk van uw eigen HR-team.

U kunt gebruik maken van de nieuwste innovaties op het gebied van recruitment wanneer u uw werving voor vast personeel overdraagt aan een toonaangevende tech-recruiter, zodat u in staat bent om het juiste tech-talent snel en effectief aan te nemen.

Het maakt niet uit hoe u digitale verandering probeert te realiseren - of het nu door middel van een systeemintegratie, een software roll-out of een platform-migratie is - een Hays RPO zal u daarbij helpen.

Hoe een Hays RPO waarde aan IT toevoegt

Wij zorgen voor een team van IT recruitment experts, toegewijd aan het werven van talent voor uw organisatie. Zij geven u een genuanceerd inzicht in het IT-recruitmentlandschap, of dat nu is door middel van deskundige consultancy, marketing expertise, market intelligence, personeelsplanning, marktvoorspellingen of een pijplijn van moeilijk te vinden en hoogopgeleid tech-talent.

Ook krijgt u toegang tot ons gratis online trainingsportaal, Hays Learning, zodat u al uw medewerkers de vaardigheden kunt aanleren om zich te ontplooien.
Responsive Image

Veelgestelde vragen over RPO

Wat is Recruitment Process Outsourcing (RPO)?

Bij Recruitment Process Outsourcing (RPO) worden uw recruitmentactiviteiten voor vaste tech medewerkers, uitbesteed aan een externe partij. Zij fungeren als een verlengstuk van uw interne recruitmentteam voor alle, of sommige, van uw IT banen, meestal bij u op locatie en werkend onder uw merknaam.
 
Een Tech RPO kan alles omvatten van IT personeelsplanning en marktvoorspelling tot het aantrekken, screenen, beoordelen en selecteren van talent. Een goede Tech RPO leverancier verzorgt uw recruitment van begin tot eind: het coördineren van sollicitatiegesprekken, het uitvoeren van compliance- en achtergrondcontroles, het beheren van aanbiedingen en de onboarding van nieuwe starters.

Hoe werkt Tech RPO en waarom is het zo belangrijk?

Tech RPO is een combinatie van toegewijde deskundigen, technologie, best practice-processen en analyses, ingebed als verlengstuk van uw organisatie. Zij stemmen alles af met uw recruitmentmanagers en werken met u samen om de toekomstige vraag naar technisch talent te voorspellen en de sourcing, beoordeling en onboarding te optimaliseren.
 
Door gebruik te maken van geautomatiseerde en geoptimaliseerde tools en processen, naast diepgaande expertise, marktinzicht en bruikbare analyses, zorgen zij ervoor dat u altijd toegang heeft tot de technische vaardigheden die u nodig hebt. Dit is van vitaal belang om succesvol te zijn in deze snelgroeiende sector.
 
RPO kan ook offshoring opties bieden om u te helpen uw wervingskosten te verminderen, wat volledige flexibiliteit biedt om pieken en dalen in de vraag beter te kunnen opvangen, zonder extra personeel. Een kortere sollicitatieprocedure, verbeterde retentie en een hogere kwaliteit van inhuren zorgen voor een betere ROI.

Wat zijn de voordelen?

Het uitbesteden van uw recruitment biedt veel voordelen, waaronder schaalbaarheid, flexibiliteit en kostenbesparing. Cruciaal is dat het u betere toegang geeft tot de technische vaardigheden die u nodig heeft en dat het in elke fase voor compliance zorgt.
 
Het mooie van een RPO die zich richt op de tech-industrie, is dat het u toegang geeft tot recruitmentexperts die zowel de nuances van tech-rollen begrijpen als toegang hebben tot communities van hoogopgeleid en inzetbaar talent. Wij ondersteunen u met campagnes gericht op het aantrekken van niche tech-talent.
 
Onze experts kennen de taal van de technologie en begrijpen wat kandidaten beweegt, hoe ze te vinden en hoe ze een optimale ervaring te bieden. Bovendien kunnen zij ook de verantwoordelijkheid op zich nemen voor de implementatie van technische sollicitatie- en testprocessen, zodat alleen de meest bekwame professionals worden geselecteerd om voor u te werken. Het wordt een geoptimaliseerde ervaring voor kandidaten, met advies over Employer Value Proposition (uw werkgeversverhaal) en branding, plus toegang tot marktkennis en verbeterde technische oplossingen.

Hoe kan ik een Hays RPO gebruiken om ervoor te zorgen dat onze inhuur inclusief blijft?

Onze RPO-oplossingen worden ondersteund door rocessen en technologie van Hays, waardoor wervingsprocessen efficiënt, aantrekkelijk en vrij van onbewuste vooroordelen verlopen. Het opbouwen van een divers en inclusief personeelsbestand is een kernonderdeel van elke talentacquisitiestrategie en kandidaten eisen deze toewijding ook zien.
 
Een proces en een omgeving die inclusiviteit hoog in het vaandel hebben staan, zijn van het grootste belang om digitaal talent aan te tekken en in dienst te nemen. Binnen de IT sector kan het een uitdaging zijn om een divers palet van mensen te werven, dus zorgen wij ervoor dat inclusiviteit onderdeel is van ons hele wervingsproces. Dit is inclusief een management informatie-tool, zodat u de diversiteit aan sollicitaties voor een bepaalde functie nauwkeurig kunt volgen.

Wat is er anders aan RPO in vergelijking met standaard recruitment voor IT personeel?

Terwijl wervings- en uitzendbureaus zich vooral richten op het vinden van kandidaten, ontwerpen en leveren RPO-providers het volledige proces voor talentacquisitie.
 
Als u slechts één of een handjevol functies wilt werven, bekijk dan onze recruitmentpagina. Als het echter meer rollen zijn, kan RPO een oplossing zijn. Van personeelsplanning tot onboarding en retentie, een RPO-expert werkt als een directe uitbreiding op uw eigen recruitmentteam.
 
Uw consultant zal de nieuwste technologie en methoden voor talentacquisitie aanbevelen, implementeren en uitvoeren. Zij ondersteunen u bij het optimaliseren van een reeks recruitmentprocessen door de eisen van hiring managers in acht te nemen, uw bedrijf te helpen weloverwogen beslissingen te nemen bij de beoordeling van kandidaten en ervoor te zorgen dat op dag één alles klaar staat voor uw nieuwe mensen.

Is uw vraag niet beantwoord?

Staat uw vraag er niet tussen, of is het antwoord niet duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op zodat we u alsnog verder kunnen helpen.