NEEM HET VOORTOUW
MET SALESFORCE

Om een voorsprong te nemen zoeken bedrijven meer dan ooit verbinding met hun klanten. Dit doen ze door te investeren in de beste CRM-systemen. En dankzij het gebruiksgemak, de krachtige inzichten en de cloudmogelijkheden, is er wereldwijd een grote vraag naar Salesforce-experts.

U heeft een getalenteerd Salesforce-team nodig, van ontwikkelaars tot architecten en bedrijfsanalisten, om u te helpen er het beste uit te halen.
 

Laat IT talent vinden aan ons over

Als Salesforce Talent Alliance Partner en Registered Consulting Partner kunnen wij u in contact brengen met de veelzijdige, getalenteerde mensen die uw team nodig heeft.

Al onze recruitment experts zijn bekend met Salesforce. Sommigen hebben zelfs formele Salesforce-certificaten behaald, zodat we u het beste advies kunnen geven over wie u kan helpen uw projecten vooruit te krijgen.

Als u van plan bent uw Salesforce-team uit te breiden, laat dan uw gegevens achter en we nemen contact met u op.
Responsive Image

Neem contact met mij op

 •  Met het versturen van dit formulier geeft u aan op de hoogte te zijn van ons privacybeleid dat uitlegt wat wij met uw persoonsgegevens doen.

Veelgestelde vragen over Salesforce

Is de concurrentie groot voor Salesforce-talent?

De investeringen in Salesforce zijn enorm en de concurrentie is groot, vooral omdat voor elk Salesforce-product experts met verschillende achtergronden nodig zijn, en de producten voortdurend in ontwikkeling zijn.

Salesforce Sales Cloud bijvoorbeeld vereist experts die vertrouwd zijn met de organisatie en verkoopmetriek, Salesforce Marketing Cloud vereist experts in automatisering en digitale marketing, en Salesforce Platform vereist vertrouwdheid met het bouwen van apps.

Hoewel voor elk van deze platforms data en analytische vaardigheden en CRM-ervaring vereist zijn, neemt de concurrentie door het nichekarakter van elk product nog verder toe.

Hoe kan ik Salesforce-talent beoordelen, zodat ik zeker weet dat ik de juiste beslissingen neem bij het aannemen?

Salesforce-experts hebben meestal kwalificaties van Salesforce die hun expertise aantonen. Wij kunnen u ook helpen bij het maken en uitvoeren van Salesforce-bekwaamheidstests, om er zeker van te zijn dat u het beste talent voor uw organisatie krijgt.

Kan ik iemand aannemen die minder ervaren is en hem bijscholen in Salesforce?

Er is een tekort aan Salesforce-experts, dus u kunt overwegen om minder ervaren mensen in dienst te nemen en hen te trainen in het gebruik van het betreffende Salesforce-product.
 
In dat geval kunnen technische professionals met een basiskennis van gegevensbeheer en CRM-systemen, die bereid zijn om te leren, zich aan nieuwe situaties kunnen aanpassen, goed kunnen communiceren en problemen kunnen oplossen, uitstekende opties zijn.
 
Neem contact met ons op betreffende onze trainings- en omscholingsoplossingen (Hays Learning).

Hoe kan ik mijn Salesforce-team ontwikkelen?

Salesforce heeft een goed gedefinieerde hiërarchie van kwalificaties om uw Salesforce-experts naar de volgende fase te laten doorgroeien.
 
Ze omvatten, op volgorde: Certified Salesforce Administrator, Certified Salesforce Developer, Certified Salesforce Advanced Administrator, Certified Salesforce Sales Cloud Consultant, Certified Salesforce Service Cloud Consultant, Certified Technical Architect.

Hoe weet ik welke professionals ik nodig heb voor mijn Salesforce-projecten?

Er zijn tal van Salesforce rollen, zoals beheerders, ontwikkelaars, adviseurs, marketeers en architecten. Binnen deze verschillende functies zijn er de niveaus beginner, gevorderde en expert.
 
 • Salesforce Administrators zijn de schakel tussen de bedrijfsbehoeften en de Salesforce-oplossing, helpen bij de implementatie van Salesforce in het bedrijf, maken rapporten en dashboards en trainen gebruikers.
   
 • Salesforce Developers ontwikkelen de codes voor het Salesforce-platform: zij zijn uw API-experts.
   
 • Salesforce Consultants werken aan complexe zakelijke uitdagingen en lossen deze op door middel van bedrijfsverbeteringen en het leveren van innovatieve oplossingen met behulp van Salesforce.
   
 • Salesforce Marketers verzamelen klant- en marketinginformatie via Salesforce Marketing Cloud.
   
 • Salesforce Architects zorgen voor een efficiënte werking van Salesforce en de integratie van Salesforce in de bedrijfsvoering.
Uw Hays-consultant helpt u precies uit te zoeken wie u nodig heeft op basis van uw bestaande structuur, projecten en doelstellingen.

Is uw vraag niet beantwoord?

Staat uw vraag er niet tussen, of is het antwoord niet duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op zodat we u alsnog verder kunnen helpen.

Responsive Image
Het is essentieel dat uw klanten een levenslange relatie en commitment met u aangaan, als u wilt dat uw bedrijf competitief blijft. Salesforce is het toonaangevende CRM-platform om dit mogelijk te maken. Maar er is veel vraag naar en weinig aanbod van geschikte kandidaten.

Salesforce groeit, wij blijven up-to-date en herkennen zo de vaardigheden die nodig zijn. Op die manier weten wij welke mensen u nodig heeft om aan de top te staan.
Florentine Vulink - de Beer
Head of Technology