lifescience flyer

 

LIFE SCIENCES SECTOR RECRUITMENT & PERSONEELSOPLOSSINGEN.

Onze recruiters hebben uitgebreide ervaring in de Life Sciences sector. Wij streven om u te helpen bij het aantrekken en behouden van exceptioneel talent door het inzetten van gespecialiseerde recruiters met expertise en brede netwerken in elke fase van het Life Sciences ontdekkings-, ontwikkelings- en commercialisatieproces. 

Onze teams van experts zijn gespecialiseerd in het werven van wetenschappers, specialisten op het gebied van klinische operaties en ontwikkeling, statistici en biometristen, professionals op het gebied van regelgeving, QA en medicijnveiligheid en experts op het gebied van medische zaken en commerciële experts.  

Dankzij onze kennis van de markt hebben we toegang tot Life Sciences-talent uit heel Nederland en beschikken we over de schaal, het inzicht en de diepgaande kennis van de sector om uw wervingsstrategie vorm te geven. Door een klantgerichte en data-driven aanpak te hanteren, maken we het u gemakkelijk om te presteren in het complexe talent- en recruitmentlandschap waar u zich in beweegt.
 
Wij bieden vaste, tijdelijke en executive recruitment services voor klanten in de Life Sciences industrie, voor functies in onder meer regelgeving, kwaliteit, medisch, klinisch en biometrie. Naast het leveren van getalenteerde mensen, innoveren en ontwikkelen we onze diensten voortdurend om de beste oplossingen voor uw organisatie te ontwikkelen. Of u nu iemand nodig hebt voor een permanente positie, een tijdelijke professional om direct impact te maken, een inspirerende leider om uw bedrijf te transformeren of uw werving volledig wilt uitbesteden, wij staan voor u klaar.

lifescience flyer Duplicaat 3

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN BEDRIJFSOVERKOEPELENDE VAARDIGHEDEN EN SAMENWERKING?

Profiteer van onze partnerschappen in verschillende sectoren, vaardigheden en functies, maak gebruik van onze omnichannel-aanpak en minimaliseer complexiteit en vertragingen met onze gestroomlijnde administratieve processen, waaronder extern beheerde salaris- en timesheets. Krijg een beter inzicht in uw niet-permanente personeelsbestand, bedenk opnieuw wat er mogelijk is met snellere toegang tot een uitgebreid netwerk van nieuwe en alternatieve vaardigheidskanalen en neem sneller beslissingen terwijl onze eigen technologie uw digitale mogelijkheden aanvult om een scala aan gegevens en inzichten bloot te leggen en de efficiëntie te verhogen. 

Vind toegewijde ondersteuning tijdens uw proces, krijg toegang tot uitgebreide talentnetwerken en ontdek gepassioneerde mensen die aansluiten bij uw ambities en bijdragen aan uw cultuur terwijl ze bijdragen aan de vooruitgang van uw organisatie. Doorloop organisatorische veranderingen door inspirerende leiders binnen de sector te vinden, stimuleer bedrijfstransformatie en bouw succes op door diversiteit met op maat gemaakte vacatures en transparante sollicitatieprocessen.

lifescience flyer Duplicaat 3 Duplicaat 2

Neem vandaag nog contact op met een van onze gespecialiseerde recruiters en vind de kwalitatief hoogstaande Life Sciences professionals die u nodig hebt.
 

block LIFE SCIENCES

Bronnen

Lees meer over Life Sciences in onze Bronnen.

 

block Life Sciences

We bouwen oplossingen voor een complexere wereld van werk. Download ons laatste rapport.