LOGISTICS & SUPPLY CHAIN RECRUITMENT EXPERTS

 

WAAR VIND JE MIDDELEN OM LOGISTIEKE EN SUPPLY CHAIN-PROCESSEN TE STROOMLIJNEN?

Verbeter uw logistieke en supply chain-processen met onze geavanceerde technologie en toonaangevende netwerken. Ontdek de beste kandidaten en lange termijn strategieën die aansluiten op uw bedrijfsbehoeften. 

Met recente uitdagingen zoals de toegang tot kritieke goederen en diensten, transport tekorten en stijgende energieprijzen, is het belangrijker dan ooit voor organisaties om hun logistieke en supply chain-teams te ontwikkelen. 

Maar liefst 91% van de werkgevers heeft het afgelopen jaar een tekort aan gekwalificeerd personeel geleden, waardoor het moeilijk is om het juiste leiderschap en talent te vinden. Uw organisatie heeft meer nodig dan een recruiter - het heeft een leiderschapspartner nodig. 

Met meer dan 17 jaar succes in logistiek en supply chain en de grootste en meest betrokken database van professionals uit de sector, werken wij aan uw toekomst. 

LOGISTICS & SUPPLY CHAIN RECRUITMENT EXPERTS Duplicaat 8

Krijg toegang tot het talent en de strategische begeleiding die uw bedrijf nodig heeft om zich aan te passen aan veranderingen in de markt, door de toeleveringsketens te navigeren en nieuwe digitale en analysemodellen te omarmen. 

Onze uitgebreide landelijke netwerken stellen u in staat om een breed scala aan logistieke expertise en leiderschap te werven, waaronder materiaalplanners, supply chain directors, logistiek- en distributiedirecteuren, operations managers, fleetmanagers, import/export managers, magazijn en logistieke planners en analisten. 

Sluit je aan bij de almaar groeiende lijst van bedrijven, logistieke professionals en bedrijfsorganen die baat hebben gehad bij onze werving van talent en ons strategisch advies. 

LOGISTICS & SUPPLY CHAIN RECRUITMENT EXPERTS Duplicaat 8 Duplicaat 3

Neem vandaag nog contact op met één van onze gespecialiseerde recruiters en vind de kwalitatief hoogstaande Logistics & Supply Chain professionals die u nodig hebt.
 

block LOGISTICS & SUPPLY CHAIN RECRUITMENT EXPERTS

Bronnen

Lees hier meer over Logistics & Supply Chain.

block LOGISTICS & SUPPLY CHAIN RECRUITMENT EXPERTS Duplicaat 3

We bouwen oplossingen voor een complexere wereld van werk. Download ons laatste rapport.