MARKETING RECRUITMENT EXPERTS

 
Bij Hays helpen onze marketing recruiters u te voldoen aan de steeds sneller veranderende eisen van uw klanten. Wij kunnen u voorzien van de mensen, technologie en diepgaande kennis die u nodig heeft om uw marketingdoelen te bereiken en ervoor te zorgen dat uw organisatie voorop blijft lopen met de nieuwste marketingtrends en -technologieën.
 
We halen met trots de meest gewilde en bekwame marketingkandidaten uit verschillende bedrijfstakken en sectoren binnen. Ons ongeëvenaarde talentnetwerk en het gebruik van alle beschikbare wervingsplatformen zorgen ervoor dat u zich onderscheidt van de massa en toptalent aantrekt.

Wij specialiseren ons in het vinden van marketingtalent voor opkomende en veelgevraagde functies, zoals UX/UI-ontwerpers, digitale data-analysespecialisten, CRM- en automatiseringsdeskundigen, digitale productmanagers, communicatieprofessionals, merk- en productexperts en meer. Als uw partner gaan we verder dan het vervullen van uw recruitmentbehoeften.

MARKETING RECRUITMENT EXPERTS Duplicaat 1 Duplicaat 1

DE IMPACT VAN INZICHT IN WERKGEVERS EN MARKETINGEXPERTISE.

Onze diepgaande kennis van werkgevers en marketingexpertise - opgebouwd in meer dan 20 jaar - zal uw toekomstige bedrijfsdoelen ondersteunen, van groeistrategieën tot diversificatie van consumentencontactpunten. Onze marketingcapaciteiten omvatten digitale en martech, klantervaring, marketingcommunicatie, data-analyse en inzichten, public relations, strategie en bedrijfsontwikkeling.

We werken met toonaangevende organisaties in de financiële sector, detailhandel, duurzame consumptiegoederen, KMO's, FMCG en vele andere vooruitstrevende en disruptieve sectoren. Als u hulp nodig heeft bij het werven van topmarketingtalent, neem dan vandaag nog contact met ons op voor een gesprek met uw toegewijde marketingrecruiter.

MARKETING RECRUITMENT EXPERTS Duplicaat 1

Neem vandaag nog contact op met één van onze gespecialiseerde recruiters en vind de kwalitatief hoogstaande Marketing professionals die u nodig hebt.
 

block Sales & marketing

Bronnen

Lees hier meer over Sales & Marketing.

block Sales & marketing Duplicaat 2

We bouwen oplossingen voor een complexere wereld van werk. Download ons laatste rapport.