block al onze diensten

Al onze diensten

Hays is meer dan alleen recruitment. Zo kunt u bij ons terecht voor uw employer branding en geven wij loopbaanadvies. Hieronder vindt u een compleet overzicht van onze diensten:

IT Contracting

IT Contracting

Hays vormt de schakel tussen de opdrachtgever en contractor: we hebben een uitstekend internationaal netwerk en we adviseren u graag over de mogelijkheden. IT Contracting is marktleider in Europa en omdat onze consultants gedegen kennis hebben van de specifieke technologiën, skills en sectoren, zijn zij expert in uw vakgebied.

Onze IT Contractors bieden hun expertise aan vanuit diverse juridische contractsvormen bijvoorbeeld als zzp’er, als internationale kenniswerker, vanuit een dienstverband bij een consultancy of desgewenst op detacheringsbasis in dienst bij Hays. Maar altijd wordt de basis gevormd door snelle inzetbaarheid, expertise en flexibiliteit.

IT Contracting via Hays - Wat zijn uw voordelen als werkgever?

Flexibiliteit
Met de inhuur van ervaren zzp’ers waarborgt u de afhandeling van belangrijke projecten en/of de tijdelijke invulling van kritische posities binnen uw organisatie zonder lange termijn verplichtingen aan te gaan. U bent per project flexibel met betrekking tot contractduur, te besteden budget en het soort kennis dat u aantrekt.

Compliance met wet en regelgeving
Hays garandeert naleving van alle fiscale en arbeidsrechtelijke verplichtingen zodat uw organisatie geen enkel risico loopt. Ook het ziekterisico wordt door Hays afgedekt.

Aantrekkelijke contractsvorm 
De contractor werkt op projectbasis, voor de duur van een vooraf vastgestelde periode. Hays draagt zorg voor de contractuele afhandeling met de kandidaat. 

Tijd- en kostenbesparing 
Hays verzorgt naast de werving & selectie van uw contractor, ook de administratie en financiële afhandelingen met betrekking tot de inhuur. 

Toegang tot het Hays netwerk
Hays heeft een uitgebreid landelijk netwerk van experts binnen elk vakgebied die direct tot uw beschikking staan. Wij kennen uw markt en kunnen snel schakelen. 

Benchmark
Onze kennis van de interim markt en het dagelijks contact met ons landelijke netwerk maken dat onze recruiting experts uitstekend in staat zijn marktconforme uurtarieven te bepalen. 

Brokering
Mocht u een contractor willen inhuren die u heeft gevonden via uw eigen netwerk, dan verzorgt Hays desgewenst een correcte afhandeling van de contracten, de facturering en betaling.

Recruiting now widget NL

Wanneer u het juiste talent nodig heeft, hebben wij de expertise om u te helpen.

Vacature aanmelden (vrijblijvend)

Promobox Recruitment

Recruitment | Meld vrijblijvend uw vacature aan

Van Accountmanager tot Field Engineer, van directieleden tot controllers, Hays plaatst de juiste personen in de juiste baan.

Meld vrijblijvend uw vacature aan

Outsourced Recruitment Oplossingen

Innovatieve outsourced recruitment oplossingen voor het managen van uw vaste en tijdelijke externe resources.

Alles over outsourced recruitment

Recruitment flexibel personeel

Kandidaten zijn constant in beweging. Wij vinden voor u de perfecte professional, specifiek inzetbaar binnen úw bedrijf.

Meer over flex recruitment

block al onze diensten

Al onze diensten

Hays is meer dan alleen recruitment. Zo kunt u bij ons terecht voor uw employer branding en geven wij loopbaanadvies. Hieronder vindt u een compleet overzicht van onze diensten:

Block SFMC contact fomr

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

  •  
    Door dit formulier in te vullen bevestigt u dat u op de hoogte bent van ons Privacybeleid waarin wordt uitgelegd wat we met uw persoonlijke gegevens doen.

     

block candidate journey mapper

Hoe ervaren sollicitanten uw recruitmentproces?

Ontdek dit met onze Candidate Journey Mapper.