block al onze diensten

Al onze diensten

Hays is meer dan alleen recruitment. Zo kunt u bij ons terecht voor uw Employer Branding en geven wij loopbaanadvies. Hieronder vindt u een compleet overzicht van onze diensten:

IT

IT kandidaten

Op zoek naar een it manager, bi specialist, sap consultant, data analist of business specialist? De it professional waar u al zo lang naar zoekt, heeft Hays IT & Telecoms op korte termijn voor u beschikbaar.

Technologieën veranderen elke dag en de markt is dynamisch. Onze consultants zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ons uitgebreide en zeer gevarieerde aanbod van professionals is toereikend voor een snelle invulling. Voor vaste posities of voor projecten, onze expertise garandeert u kwaliteit en succes.

Geeft u de voorkeur aan een invulling van uw vacature op contractbasis? Wij adviseren u graag over onze dienstverlening IT Contracting. Hays IT: dé specialist voor het invullen van uw it vacatures op junior, senior en managementniveau

Promobox Recruitment

Perm recruitment - Hays.nl

Perm recruitment

Van Accountmanager tot Field Engineer, van directieleden tot controllers, Hays plaatst de juiste personen in de juiste baan.

Meld vrijblijvend uw vacature aan

Outsourced Recruitment - Hays.nl

Outsourced recruitment

Innovatieve outsourced recruitment oplossingen voor het managen van uw vaste en tijdelijke externe resources.

Alles over outsourced recruitment

Flex recruitment - Hays.nl

Flex recruitment

Kandidaten zijn constant in beweging. Wij vinden voor u de perfecte professional, specifiek inzetbaar binnen úw bedrijf.

Meer over flex recruitment

Hays Recruitment | Kosteloos personeelstrainingen - Hays.nl

Hays Learning

Help uw medewerkes met ons gratis online trainingsplatform. Trainingen over werken op afstand, welzijn en veiligheid tijdens de uitbraak van het coronavirus.

Meer over Hays Learning

 

block al onze diensten

Al onze diensten

Hays is meer dan alleen recruitment. Zo kunt u bij ons terecht voor uw Employer Branding en geven wij loopbaanadvies. Hieronder vindt u een compleet overzicht van onze diensten:

Block SFMC contact fomr

Neem contact met mij op

Heeft u een vraag of opmerking? Wij nemen graag contact met u op.

Met het invullen van dit formulier geeft u aan op de hoogte te zijn van ons privacybeleid welke uitlegt wat wij met uw persoonsgegevens doen.

block usp's klant NL

Waarom klanten voor Hays kiezen?

Recruitment _ Hays.nl

block candidate journey mapper

Hoe ervaren sollicitanten uw recruitmentproces?

Krijg dit inzicht met onze Candidate Journey Mapper.