ZONNIGE VOORUITZICHTEN
IN DE CLOUD

Om betere toegankelijkheid, flexibiliteit en schaalbaarheid te bereiken, zal u uw cloudoplossingen moeten optimaliseren.

Om dat te doen heeft u de juiste professionals nodig voor het ontwerpen, ontwikkelen, testen en leveren van oplossingen die precies aansluiten op uw behoeften. ​Dat is waar wij om de hoek komen kijken.

Ziet u alleen donkere wolken? Wij niet.
 

Laat IT talent vinden aan ons over

Of u nu op zoek bent naar een Cloud Engineer, DevOps Engineer, Cloud Architect of iemand die op directieniveau beslissingen kan nemen, wij hebben het beste netwerk van talenten in de branche.

U krijgt een toegewijde expert voor cloudrecruitment, toegang tot ons cloudtalent en u profiteert van onze eigen technologische platforms zodat we “door de wolken heen kunnen kijken” en uw volgende cloudmedewerker kunnen vinden.

Neem contact met mij op

  •  Met het versturen van dit formulier geeft u aan op de hoogte te zijn van ons privacybeleid dat uitlegt wat wij met uw persoonsgegevens doen.

Veelgestelde vragen over 'the cloud'

Is het tegenwoordig moeilijk om cloudtalent te vinden?

Ja. Veel organisaties waren al bezig met de overstap naar cloudcomputing, maar de afgelopen jaren is dit traject voor iedereen in een stroomversnelling geraakt. Dit betekent dat de vraag naar cloudprofessionals groot is, in alle sectoren en bedrijfstakken. Heel groot, en dat is waar wij in beeld komen.

Hoeveel moet ik een cloudprofessional betalen?

Lonen kunnen sterk variëren, afhankelijk van de grootte van het bedrijf, de bedrijfstak of de locatie. Ontdek de trends en salarissen in onze salarisgids. of neem contact op om de actuele trends en lonen te bespreken.

Wat kan ik doen om cloudprofessionals aan te trekken, naast het bieden van een goed salaris?

Om de beste talenten aan te trekken, moeten uw salarissen of dagtarieven natuurlijk worden gebenchmarkt. Cloudopleidingen en bijscholingsmogelijkheden hebben echter ook een flinke aantrekkingskracht, vooral voor engineers of meer technische functies.
 
Als u mensen werft voor een specifiek project, benadruk dan de omvang en de potentiële impact: maak duidelijke dat het een uitdagende kans is voor een ambitieuze professional die op zoek is naar een spilfunctie. Dit zal vooral aantrekkelijk zijn voor projectmanagers of bedrijfsanalisten.

Waar moet ik op letten bij het werven van een cloudprofessional?

Voor de meer junior professionals is een universitair diploma in informatica, IT of een vergelijkbaar vakgebied een pluspunt. Kennis van AWS, Azure of public cloud, plus een paar jaar ervaring met cloudcomputing, zijn echter belangrijker.
 
En wanneer u op zoek bent naar goede DevOps engineers, wiens code u zal helpen bij de efficiënte release van producten en software, zorg er dan voor dat ze een achtergrond hebben als ontwikkelaar, met een diepgaand en aantoonbaar begrip van de werkwijze van developers.
 
Maar de soft skills maken pas echt het verschil bij de cloud- en DevOps-professionals, wanneer u uw bedrijf echt naar nieuwe hoogten wil brengen: het vermogen om technische teams te managen, maar ook om uitdagingen en oplossingen te communiceren naar senior belanghebbenden in zowel technische als niet-technische disciplines.

Hoe kan ik cloudprofessionals beoordelen om er zeker van te zijn dat ik de juiste persoon aanneem?

Technische kwalificaties en vaardigheden kunt u gemakkelijk vinden in het cv. Soft skills kunnen echter het best beoordeeld worden tijdens een sollicitatiegesprek. Ga een gesprek aan en vraag naar uitdagingen die ze hebben overwonnen, oplossingen die ze hebben geïmplementeerd en hoe deze ervaringen binnen uw organisatie van toepassing zouden kunnen zijn.

Vraag of ze zich inzetten om te leren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de cloud en hoe ze dat doen. Zo kunt u ontdekken of ze de juiste mentaliteit hebben en willen groeien. Maar probeer het sollicitatieproces niet te lang te maken.
 
Stel snel vast of ze over de juiste soft skills beschikken en of ze bij uw organisatie passen. Cloudprofessionals zijn erg gewild, u wilt ze toch niet mislopen?

Is uw vraag niet beantwoord?

Staat uw vraag er niet tussen, of is het antwoord niet duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op zodat we u alsnog verder kunnen helpen.

Responsive Image
Vandaag de dag ondersteunt cloudcomputing de wereldeconomie. Toeleveringsketens, externe werknemers en individuen vertrouwen allemaal op clouddiensten. Als gevolg daarvan hebben wij een enorme piek in de vraag naar cloudtalent gezien.

Deze vraag lijkt niet af te nemen, want migratie naar de cloud is geen doel op zich. Het is een weg die om de juiste professionals vraagt voor het ondersteunen van voortdurende verbetering, vooruitgang en optimalisering van de beveiliging.
Florentine Vulink - de Beer
Head of Technology