Facts & Figures

RPO Made Simple - feiten en cijfers

Wat is Recruitment Outsourcing en hoe gaat het in zijn werk? In deze eerste serie van RPO Made Simple, beginnen we met een overzicht van de markt, een introductie van belangrijke concepten, modellen en processen.
 

Vergroot uw kennis van Recruitment Outsourcing - een snelgroeiende vorm van recruitment - en bekijk hoe u kosten kunt besparen en de efficiëntie van het recruitment proces in uw organisatie kunt verbeteren.

Een korte samenvatting

  • Een derde van alle uitgaven met betrekking tot het aantrekken van talent wordt tegenwoordig gemanaged door een partij welke gespecialiseerd is in outsourcing, of door technologie. 
  • Dit omvat inhuur op vaste, tijdelijke en contractuele basis, maar het heeft sinds kort ook betrekking op consultancy en Statement of Work
  • Wereldwijd is het uitbesteden van het aantrekken en het managen van talent, een gevestigd fenomeen binnen de financiële dienstverlening en IT-sector. Het wordt echter ook steeds meer omarmd door Life Sciences, Manufacturing en Retail


 

Lees hier het hele artikel

In de volgende editie van RPO Made Simple gaan we in op de betekenis van alle afkoringen, of scroll door alle onderwerpen binnen RPO Made Simple.

block candidate journey mapper

Hoe ervaren sollicitanten uw recruitmentproces?

Ontdek dit met onze Candidate Journey Mapper.

Block SFMC contact fomr

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

  •  
    Door dit formulier in te vullen bevestigt u dat u op de hoogte bent van ons Privacybeleid waarin wordt uitgelegd wat we met uw persoonlijke gegevens doen.